Thread: Krk rp5
View Single Post
Old 26-05-2010, 10:43 AM   #26
Srdan Durden
Member

Srdan Durden's Avatar

Default Re: Krk rp5

Soba je jedno 12, 13 kvadrata, ali sve sa kuhinjskim elementima, stepenicama... sto bi rekao zemunac, znaci, brate akustike nema!!
Ali po meni ne pravi problem u tolikoj meri, sta znam... dok sedim ispred njih sve maksimalno, i dok se ne odpanje, tek kad odem u coskove, blize zidovima onda se cuje malo muljanje baseva.. ali kazem opet, moja prostorija je takva,i sa obicnim zvucnicima je bilo isto...
Uzeo sam ih u Player-u, 330 evra, petice su ako se ne varam oko 240.... i ona super radi, nema sta, ali je 8 incha ipak 8 incha.... ali ono sto je meni najinteresnatinije, jer smo tamo paralelno isprobavali krk rp5 i mackie mr5...mnogo je Esi cistiji...krk samo muljaju basevi, sredini nigde, visoki slabo... mackie bolje ali...Ja sam bio zapeo za krk, izgledaju bruka, i na prvi slus zvuce toplije dok ne obratis paznju na detalje, jedva su me ovi ljudi u playeru da ne uzimam, i nisam se pokajao.. pogotovu kad sam ih pustio kuci...
Slazem se sa tobom za 6-ticu... to bilo taman...
Vidi, odluka je na tebi... ja sam na kraju isao ono narodnom ''bolje da ima viska, nego da zafali''!!!

www.facebook.com/groups/abletonserbia
Srdan Durden is offline   Reply With Quote