Hvala ti,
bio sam spreman platiti Auralex kit, to je nekih cca 800?, građevne radove sam zavr?io u smislu da sam sobu izolirao sa kamenom vunom, plivajućim podom ( cijelo potkrovlje ), sada postavljam parkete i ugrađujem vrata.
Ovo neće biti komercijalni studio ( ipak je to soba u mom potkrovlju gdje ne bi volio da dolazi ekipa snimati svoje materijale ), nisam ni ja na tom nivou znanja da bih to radio. Ja sam neko određeno vrijeme svirao ( 25 god

) i sada obzirom da sam kupio kuću konačno bih mogao imati neki svoj prostor za sviranje, i eventualno posnimit ne?to.
Nisam ni recording opremu kupio profesionalni ( Alesis multimix 16 usb 2.0 ( btw. nema drivera za win 7 64 bit), Alesis M1Active MKII, AKG drumset BIG II mikrofoni, AKG Perception 220,...).
Glazbena oprema mi je vrlo profesionalna ( ipak sam ja bubnjar ) Yamaha Recording custom 8,10,12,14,16,22,14x6,5,18x14BD,12x4SD, Premier iz 1967 god 12,16,20,14x5 sa svim origigi dijelovima.
No za ?ivot radim u jednoj gradskoj firmi vodim informatiku.
Tako da nisam glazbeni profesionalac, posebno ne studijski pa se ispričavam na eventualno glupim pitanjima.
Dakle nisam profesionalac ali sam spreman ne?to ipak ulo?iti u prostor za mene.