Re: pro tools hd hardware emulation?
momci su veliki vragolani nema sta!
Super je sto ne treba nikakav hardware, moze lepo na lap topu da se nesto raducka...kazem raducka - jer i dalje nema delay kompenzacije.
Kanali, manje vise super - samo treba JAK OSX kompjuter...i onda opet plugovi zezaju...
Juce sam bas nesto probao da poteram sa LE-ja (radim neki remix) na HD-u (koji je na starom G5) i nijedan od "novih" plugova ne radi na G5 (svi su Intel) pa reko da provucem par traka kroz neke kompresore i efekte.....elem, probam da poteram ceo session - odmah upozorenje!
nema dovoljno voices, ne sviraju svi kanali...ok standard...slozim 3 plugina na vokal a on se toliko pomeri da sam popizdeo...
OK, ima ATA mellow muse plug...ali treba ceo session da se organizuje kako oni kazu da bi radilo sve kako treba...sve to trazi vremena ..nije instant!
Ali svakako pomak napred !
Za ostale koji zele da "vide to chudo od Pro Toolsa"...otidjite u neki studio koji ima veliki HD sistem pa pogledajte...LE je samo "navlakacha"...
PS - ova verzija je BETA..lepo su momci napisali !!! Bice popravka sigurno uskoro !!
Last edited by DaBear; 24-05-2010 at 08:57 PM.
|