Thread: Krk rp5
View Single Post
Old 22-05-2010, 10:38 PM   #8
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: Krk rp5

Uzeo sam KRK Rp6 G2 kao druge (odnosno trece) monitore...Kao druge sam imao microlab SOLO2..koji su za razliku od krk-a 4-5 puta jeftiniji...(krk=400e, SOLO2=70e za par) Kada sam ih uporedio...veruj te...kao da slusam iste monitore..
Znaci skoro indenticni su po zvuku, a sto se tice materijala...membrane takodje od identicnih, ali bas indenticnih materijala..Tako da moja preporuka..ako planirate da uzimate Krk rp seriju, ustedite 330 evra...uzimajuci Microlab (ali samo solo 2-ostali modeli nisu takvi)..imate ih u svakoj malo boljoj prodavnici racunara.(jedino ako hocete da se zove da imate prave monitore )
Da se razumemo-Krk rp nije los zvucnik, ali ludaci Rusi su napravili veoma slican zvucnik za mnooogo manje para...Microlab SOLO2!
Ako imate prilike poslusajte ga!
pozz

P.S. Pored njih kao prve imam novi Genelec. Sto se tice poredjenja krk-a i geneleca, nije osnovano porediti ih...
Inace posle adama koje sam prodao (i koji su po meni bili uzas) iz Thomanna sam uzeo genelec-a 8250..Znaci do sada za mene NAJBOLJI monitori, odusevili su me...neverovatna preciznost...stvarno nemam reci...i mislim da sam za jedan dugi period zavrsio sa monitorima...

Last edited by Nemania; 22-05-2010 at 10:50 PM.
Nemania is offline   Reply With Quote