Re: Melodyne DNA(Direct note access)??????
vaistinu.
@dandi
Nije te niko banovao, jedino ako nisi sam nešto čeprkao. Niti je iko poželeo da odeš sa foruma, to je tvoja sopstvena nerazumna odluka.
on topic - danas sam ponovo posvetio 30 minuta mog vremena u plaćenom terminu u studiju da bi pokušao da ispeglam ovog puta običnu clean gitaru koja nije dobro iskotirana, i koliko god pokušavao, smanjivao oscilacije pitcha, pomerao ga gore dole, seckao deliće, nisam uspeo da dobijem išta što zvuči kao dobro kotirana i naštimovana gitara. Tako da meni definitivno ipak ne vredi da dajem preko 200e za njega. Pored toga moram da skrenem pažnju i na blago nepraktičan interfejs, u konkretnom primeru. Zoom in i out su prilično nepraktični, i sama ideja peglanja žice po žicu u akordu gitare je pakleno komplikovano jureći okolo po notama i partovima, definitivno mučenje. Ne bih im solio pamet, al nek se ugledaju malko na VariAudio koji je ipak omogućio nešto lakše i preglednije pitchovanje monofonih signala nego što je melodyne od ranije nudio. Intuitivniji je i praktičniji.
|