View Single Post
Old 19-05-2010, 12:44 PM   #82
google
Banned

Default Re: Melodyne DNA(Direct note access)??????

Quote:
Originally Posted by studiopirana View Post
ali svakako moze pomoci da se od dobro usvirane pesme napravi savrseno usvirana pesma
Savrseno odsvirana pesma ne postiji. A i da postoji, ne bi zvucala. Sitni propusti daju draz i toplinu snimku, isto kao i neplanirani sumovi i sl.

Ako je nesto dobro odsvirano- to je to. Sitni nedostatci se ostave, ili pokriju sa drugim instrumentom i sve zvuci uspelo.

Obicno "perfekcionisti" peglaju sve moguce i uniste osrednji snimak. Ako spadas u takve, probaj da istrpis i malo nesavrsenosti, bolje ce zvucati.

Quote:
jer trenutno se prodaje npr. lady gaga u cijim pesmama sve puca od autotune i melodyna, i onda neko da kaze da je neupotrebljiv u ozbiljnoj produkciji, izvinite ako muzika koja pravi milione nije ozbiljna sta onda jeste??
Imamo razlicit pogled na muziku. Ozbiljna muzika je ona koja dobro zvuci, to je moj stav. Tvoj stav je da ozbiljna muzika ona koja je donela milione.

To je neozbiljan stav. Dobra muzika i zarada nije isto. Nemoj koristiti termine koji nisu smisleni.

Reci sa tim cudom se moze dobro zaraditi i odmah cu se sloziti.

Ima gomila budala koja ce poverovati u pricu da se od njega moze napraviti pevac, platiti za to i biti zadovoljna. Ali to nije ozbiljna produkcija vec prevara gluvih i sujetnih, na koju oni dobrovoljno pristaju.

Dakle, svi su zadovoljni, osim mene kome to nije ni cilj u zivotu, ni izvor zarade. Razumes li me?

Quote:
takodje bih zamolio ljude da me ne brane na forumu, nema potrebe, ja se glupo osecam zbog toga
Inace, ne brane te vec ti se ulizuju da bi dobili licencu, ako nisi primetio.

Last edited by google; 19-05-2010 at 05:47 PM.
google is offline   Reply With Quote