View Single Post
Old 15-05-2010, 11:08 AM   #41
marcos
Member

Default Re: Earresistible Mastering Promotion

Quote:
Originally Posted by gregor z View Post
marcos:

Fali mi malo suba na kick-u, i mogao bi biti glasniji za koji db

Gitare bi mogle biti malo glasnije (0,5db) i agresivnije, i mo?da jim fali malo low mida....

Sner je super...stavi ga malo glasnije (0.5db) da neče previ?e nastradati kod kompresije mastera...

Tomovi bi isto mogli biti malo glasniji i agresivniji....ako ide

Reverb na vokalu....meni nije o.k., vokal stoji izvan miksa....ja bi ga poku?ao vi?e komprimirati....i stavit ga skoro suhog ili samo neki kratki ambience....mo?da bi mu dobro do?ao i neki lagani overdrive/saturation u paraleli....i generalno mo?e biti ti?i...po meni je fokus pjesme na gitarama..

Bass...u biti radi....ako če? naprviti gornje promjene mo?da če? ga morati staviti malo glasnije ili ga napraviti malo agresivnijeg na middlovima...

Inače mi sve ostalo radi....

Hvala na komentarima
Sve stoji.

Sub u kicku - svakako

Gitare - manjak low midlova je moja boljka, uvijek ih malo sre?em previ?e, valjda mi prostorija malo nabrijana pa me zavara....s time da nebi dirao gitare u kiticama jer bi tu volio da je naglasak na pumpanju basa i bubanj u četvrtinkama...refren ću malo nabrijat da vi?e eksplodira

Snare - svakako malo gore. Drago mi je da ti se sviđa, dosta smo ga pa?ljivo snimili....

Tomovi su dosta vo?eni kroz miks....malo ću im dodati "agresije" da generalno bolje izađu

Vokal - probat ću maknut skroz ovaj neki reverb i dodat malo karatkog ambience-a..to mi je u stvari najslabiji dio...a najva?niji ((

Bass - meni je ok takav....ako ga gitare budu malo pojele u refrenu nije ni toliko bitno ali u kiticama bi ga mogao malo malo jo? istaknuti u midlovima...probat ću
marcos is offline   Reply With Quote