Thread: Akustika
View Single Post
Old 12-05-2010, 11:17 PM   #5
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Akustika

Da, Chome me je pitao na PM, pa sam mu savetovao da otvori thread...
Hvala Chome!

Analog, dobrodosao u diskutante... hvala za prosledjivanje pitanja o kartonima za jaja meni.... najbolje obozavam takva pitanja ... ali eto.. vec sam coveku odgovorio na PM sta sam uspeo da se nateram. treba nam ovde jos ljudi koji su spremni da odgovore po svom iskustvu... makar i pogresno... stvarno je smorno da odgovara par ljudi a ostali samo pitaju (ista pitanja?)

NLP... sjajan post! Sa uzivanjem sam citao iako mi nista novo nisi rekao

Prvo sto proizilazi iz naseg pisanja ovde, a i radova.. to je da ne zavisi SAMO od materijala kakvi ce rezultati da budu ... i da li ce ovaj ili onaj materijal biti direktan put ka uspesnom resavanju.... nema takvog. Iza svakog dobrog akustickog dizajna... stoji dizajn.. odnosno dizajner (firma ili jedan covek.. svejedno)... a ne SAMO materijali.

Isto kao sto ni nekome nece pomoci ni specijalan instrument ili sprava da napravi rezultate ako pri tom ne zna kako to da uradi. Znaci materijali nisu dovoljni... ali cak i tada.. postoji no-no za neke materijale... kao sto je spomenuti nesrecni tapetarski sundjer, piramidice, kartoni za jaja, stiropor...

Ti materijali bez obzira na umesnost dizajnera nikada nisu omogucili pristojne rezultate zato sto najvecim delom ne rade nista... ili rade nesto sto niko i ne trazi ... a lose je.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 12-05-2010 at 11:23 PM.
boggy is offline   Reply With Quote