View Single Post
Old 12-05-2010, 10:33 PM   #2
shigumicu
Senior Member

shigumicu's Avatar

Default Re: Predlozi za kupovinu Audio interfacea

Pa, ako ja mogu malo pomoci. Od ova dva cuo sam UX8. Lepo je to koncipirano, sve ima, sve radi, ali mi upravo preampi nisu nesto narocito. U poredjenju sa mojim M audiom fast track ultra 8r su cujno losiji (mozda je to i do konvertora) ali sve jedno do cega bilo zvuk je losiji. Dobro je sto uz njega dobijas odlican softver POD Farm koji je apdolutno upotrebljiv i ne samo sto se gitara tice.
Sto se tice ove druge kartice saffire pro 40 ne bi ti mogao nista reci a da ne lupam napamet, mada mi ta kartica ipak deluje malo ozbiljnije, bar na prvi pogled . Vidim da se uz nju dobijaju Plugin Suite i da su mogucnosti rutiranja i uopste podesavanja kartice mnogo veci nego na UX8, a verujem da su preampi sasvim OK.
Jedino sto ti sa sigurnoscu mogu tvrditi je nesto u vezi ove kartice koju ja posedujem, a koju bi ti takodje mogao uzeti u obzir jer je po meni odlican interfejs sa odlicnim predpojacalima, a u toj je klasi uredjaja. Sto se USB2 tice ja imam pozitivno iskustvo. Snimao sam vise puta svih 8 kanala i nikad nije stucnuo i to preko laptopa (intel core2duo 2,2Ghz, 4Gb rama sa jednim hardom od 500Gb na 5400 rpm)

shigumicu is offline   Reply With Quote