View Single Post
Old 11-05-2010, 06:11 PM   #3
MD
Senior Member

MD's Avatar

Default Re: Quad tracking :)

Koristi dva različita pojačala za svaku stranu, koja se dobro dopunjuju, recimo jedno vise srednji tonovi, drugi bas ili slicno....
Kad je potpuno isti gitarski lanac, često ne zvuči dobro...

Obicno se panira dvije skroz left right, a druge malo prema sredini... leveli ovisno kakav zvuk hoće?... najbitnije je dobro odsvirati....

Gitare su mi tu ok, sam karakter zvuka, samo je bubanj malo plastičan sa dosta rooma pa je sve malo nejasno... kick isto ne pa?e za moderni stil...

Stavi samo dvije gitare i ubaci neke klavijature da malo popune zvuk i daju malo komercijalni prizvuk.... tako bi ja...

Ovdje su gitare kao na reverbu, umjesto da su prezentne i naprijed kad je bubanj ionako dosta reverbiran, to se često de?ava kada dupla? sa potpuno istim gitarskim lancem...

Probaj jedne gitare sa manje drivea, radi definicije, a druge sa malo vi?e pa kombiniraj... neki čak dodaju clean gitare uz distorzirane....
Najče?će, kod quad trackinga, masa gitara ne dolazi iz previ?e drivea, vec se svira sa manje drivea a duplanjem se dobije masniji sound...

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One

Last edited by MD; 11-05-2010 at 06:21 PM.
MD is offline   Reply With Quote