Quote:
Originally Posted by VukP
Naravno. To bi trebalo da se podrazumeva ali pojedinci imaju ambiciju da ospore logicne stvari kako bi preoblikovali stvarnost prema licnim potrebama, cemu svi tezimo donekle ali ovaj stepen sirenja dezinformaicija je destruktivan za svakoga, posebno za one ljude koji nisu imali priliku da saznaju stvari koje ih zanimaju i ovakva mesta su im jedini izvori informacija. Naravno, niko nece nauciti da se sluzi simfonijskim orkestrom citajuci internet forume ali nema razloga da se ne uputi bar u osnovne stvari. Svesno pogresno informisanje je maliciozno. Zaista nepotrebno. Kao neko ko, iako je neprimereno da sam to kazem, slobodno pliva u oba sveta - svetu tzv. "klasicne" muzike kao i jazzu, roku i jos nekim stilovima, svestan sam netolerancije sa obe strane, uglavnom od strane nedovoljno informisanih. Ljudi koji su iskreno u muzici su otvoreni za razlicite misli. Ovde se, na zalosti ne radi o razlicitim misljenjima vec o besciljnom izvrtanju cinjenica.
|
1.presjeko si mi post na po ?to će reč da "radi? autopsiju na le?u"

.zna?, to je inače jako nepristojno i nije u redu
2.nema drugog.
3.ne ima al se zove tri. pod tri ..."svi te?e donekle prema LIČNIM POTREBAMA preoblikovat stvarnost"? lijepo bogami razmi?lja?. nadam se da neče? jednog dana postat cenzor. mada si na dobrom putu ..
4.koje dezinformacije ti tu vidi?? hermann helmholtz ili joy division? nije ba? jasno na ?to se tu misli..
5.kakvo "svesno dezinformisanje"? izvrtanje logike.. koliko ti uopče zna? o logici? ta logika, to ti je ko kontrapunkt - zasebna tema. offtopic.
prema tome nemoj ti sad tu nekom diplomiranom filozofu (koji mozda ovo čita, i u velikoj je opasnosti da ne postane dezinformisan) uzimat kruh iz ruku
5. skonto s kim "pričam"