Quote:
Originally Posted by pleon
 ok.
oče? da ti ja u?tedim vrijeme i prepi?em iz knjige hermanna helmholtza razvojni put sve do kontrapunkta? jer to bi SVE trebalo pročitat da se u potpunosti shvati kontrapunkt.
i ne razumijem za?to ISKRENI bend joy division? ima ne?to posebno u toj konstataciji ?to te iritira? i nije iskren bend nego je iskrena svirka.
|
joy divison mi je super,
nista me tu ne iritira, naprotiv
super je i da
uputis coveka
koji je postavio topic na doticnu knjigu.
(nema potrebe da meni prepisujes

, ja sam vestinu kontrapunkta ucio sto kroz 15togodisnje muz. skolovanje, sto kroz uzivanje u radu sa muzikom i oko muzike u prethodne dve i po decenije.... ali je i meni a i svakome
korisno
da bude upucen na literaturu npr. na ovu temu....npr. ovu koju si naveo, ili za pocetak i ono sto je VukP naveo u prvom odgovoru na ovu temu.... )
ja sam kliknuo na temu
da mozda pomognem ako su neka najopstija pitanja problem (naravno da nauka nece stati u 250 redova) i video da su
vec neke smernice kako krenuti ka znanju
date (od strane nekoliko ljudi, pa i tebe)....
dakle, potpuno misanderstudovan moj stav prema joy divison (nou hard filings super mi je J.D.

)....ali hteo sam da kazem nesto o temi ponovo....
naravno - to kako kontrapunkt funkcionise u 21. veku, gde sve i zasto srecemo primenu znanja ove vestine, koje su metode sticanja ili prepoznavanja ove vestine - legitimne itd, to bi
bili fini pravci za razgovor.
Ja sam samo
reagovao na to da se topic, kao i mnogi drugi na slicnom zupcu,
lagano pretvara u offtopic sa dozom tenzije gde na kraju
debeli kraj izvlaci neki momak koji je prvi pokusao da pomogne izgradnji razgovora i napise nesto konstruktivno. Naposletku dolazi u situaciju da
mora stranicama i stranicama da se pravda sto je hteo da pomogne svojim stavom.
Na taj nacin ljudi koji imaju sta da napisu na forumu i da pomognu, gube zelju da se ikada ukljucuju u konverzaciju.
Pogledaju oglase i podju dalje.
peace drugari
kakav bre kontrapunkt kakvi bakraci......
peace i muzika i uzivanje u njoj..... i ako moze ovakav virtuelni razgovor konstruktivni .... uz slovca.....uz uvazavanje medjusobno..... i pivce i kafu i sl.....
ajd pzz