Thread: kontrapunkt
View Single Post
Old 08-05-2010, 05:21 PM   #38
VukP
Moderator

VukP's Avatar

Default Re: kontrapunkt

1. Nije definicija nego cinjenica. Deo talenta u svakoj oblasti je teznja da se uvek ide napred i usavrsava.
2. Vec sam rekao da nemam nista protiv ljudi koji se bave muzikom iz hobija.
3. Govorio sam o ambiciji u kontekstualnom napredovanju a ne u komercijalnom.
4. Izvinjavam se posto vidim da si ipak editovao post, sto je za pohvalu pa cemo se praviti da niko nista nije rekao.
5. Oni koji ne mogu? Kao na primer svi koji su se upisali u istoriju? Vrlo simpatican stav. Poptuno pogresan, naravno.
6. Takvim argumentima nije mesto u razgovoru dvojice odraslih. Pretpostavljam da si odrastao i to ili dosta stariji od mene ili dovoljno mladji da verujes u takve ideje. U svakom slucaju, kao sto si do sada bio ljubazan da podelis sa mnom svoje misljenje nadam se da ces ipak pruziti neki primer kao sto osobi koja zna o cemu govori i prilici. A verujem da jesi takva osoba.
7a. Ljudi koji SAMO proucavaju muzicku anatomiju se zovu muzikolozi. Ljudi koji se bave aktivno muzikom a priori izucavaju materiju. Naravno postoje i ljudi koji misle da nije potrebno vezbati klavir jer to rade netalentovani dok talentovani sami od sebe vladaju instrumentom.
7b.Mali update a informacija oko projekta i nije bas toliko sveza http://www.timesonline.co.uk/tol/new...icle685515.ece
VukP is offline   Reply With Quote