Thread: Stereo Mix??
View Single Post
Old 08-05-2010, 04:32 PM   #4
google
Banned

Default Re: Stereo Mix??

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Ali opet - kako ces dobiti siroku stereo sliku ako ti je jedan kanal jak a drugi sasvim tih ? Mislim da ces dobiti zvuk paniran mnogo na jednu stranu ? U stereu naravno... ?
Da ali samo za taj kanal. Neki drugi kanal ces uraditi drugacije. A i sirina nije revoolucionarna, malo lepse zvuci. Opet, ako imas gomilu prosecnosti u miksu, onda ne vrede indijanski trikovi. I ako ima par jacih ili jakih kanala spicis ih sve u centar i zvuci odlicno. Moza 1-2 se malo pomere, ne treba nista vise.

Ovo je nesto za solidan miks, malo da dobije, vrlo malo, a da ne bude nekih problema u mono.

Inace, slazem se sa Arturom, zabole me hardver kako nesto zvuci u mono slusanju. Do duse, sada sam sada ostao na svega par mono kanala u miksu (jer sam zadovoljan kako zvuce), pa ih ne moram proveravati, ionako je sve ili ucentru ili blizu centra. Ali i pre, kada sam radio nesto sto je bilo preterano siroko, opet mi je bilo svejedno kako to zvuci, iako sam znao da u mono slusanju ne izlazi nikako, radio sam tako kako mi je tada odgovaralo.
google is offline   Reply With Quote