Quote:
Originally Posted by VukP
Ne vidim razlog da "peske" otkrivas nesto sto vec postoji.
|
Razlog je sto u tome sto ces doci i do neceg originalnog.
Quote:
Zivot je vec dovoljno kratak.
|
Slazem se.
Quote:
A ocigledno, posto cesto sam ne razumes sta je podsvest htela da kaze nisi bas u potpunosti otkrio. .
|
To je normalno. Nemamo pristup u nesvesno.
Quote:
sve su to legitimne metode rada, samo su neke od njih bezrazlozno spore.
|
Slazem se da je sporije. Moglo bi i brze. Mada mislim da mogu brze otkriti nesto nego sto bi drugi nacio. Svejedno, polazim od ideje. Mogu je uradio i ovako i onako. A ne vredi ni da zurim. Nemam gde stici.
Quote:
Naravno, niko nije prisiljen da poznaje istoriju na taj nacin, ali posto je rec o polifoniji, logicno je da se prvo baci pogled na ranije radove.
|
Ja poloazim od jedne ideje i oko nje napisem onoliko koliko je najmanje potrebno da bi funkcionisala. Nemam potrebu da je zatrpavam sa tehnikom. Bar ne vise.
Quote:
U svakom slucaju principi, smernice, istorija i poznavanje materije nisu tu da uniformisu umetnika vec da ga oslobode da se sa autoritetom krece medju tonovima.
|
Moguce, meni je svejedno. Napisem ponesto i to je sve. Ne zelim biti ni slavan ni poznat, niti zelim nekom to svirati, niti imam potrebu da tu muziku neko slusa/voli/proucava... Mrsko mi je i ovo sto kucam. Ne znam ni sto to radim...