View Single Post
Old 07-05-2010, 04:19 PM   #5
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Default Re: Povezivanje klavijature sa miksetom

Quote:
Originally Posted by tukoje View Post
Napisao sam nesrećan jer su ga ba? napljuvali na forumima zbog lo?ih semplova pre svega. Zanima me da li gain poveća?, bilo na kanalima manje miksete ili na glavnoj, ili ostavi? neutralno?
Ma neutralno. Ne podi?em ni?ta, nego malu mikseticu koristim jer bih trebao zauzeti 4 kanala na mikseti i imati kamaru kablova. Ovako mi je lak?e jer mi je sve pri ruci. Plus tape ulaz koristim kod sebe za DVD player, za repro muzike na pauzama .
Kada TR postavim kući kao midi kontroler - opet isto. Koristim njegov USB midi za midi output iz zvučne (sistema) 1212m, a normalni midi kao midi input u zvučnu. Plus, ako mi sjeda njegova boja, na najnormalnijoj jačini snimim trak. Sve je odlično ?to se tiče jačina. Nema nikakvih problema. A iz njega do miksete kući vozim naj?ugaviji reklamni kablić koji sam dobio pri kupovini acc. gitare.
Eto.
Usput : pojma nemam da li USB midi veza istovremeno mo?e biti input i output. Sad ću probati .
I jo? ne?to : jo? nisam uspio nabaviti 2 x 32 MB memoriju za njega i nemam niti jedan sample . Ko mo?e pomoći, neka se javi. Neću mu ni?ta.

edit : usb midi jeste dvosmjeran

Last edited by alfom; 07-05-2010 at 04:29 PM.
alfom is offline   Reply With Quote