Thread: Gadjajte
View Single Post
Old 06-05-2010, 07:18 AM   #23
google
Banned

Default Re: Gadjajte

Quote:
Originally Posted by drzox View Post
ali si i od samog pocetka napao
Odakle ti ideja da sam te "napao", napisao sam iskreno sta sam cuo. Sam si rekao da si poslagao semplve za par sati i vokal za sat + preset od masteru. To nije produkcija, vec nacin da se zaradi. Slozio sam se sa tvojim misljenjem da pesma spada u 70% produkcije.

I dao sam glup savet: da se za to vreme koje si utrosio ne moze uraditi nista ozbiljno, bar ne na taj nacin.

Quote:
dakle ljudi su svirali pjesmu ,dali kod mene u studiju ili negdje drugo ,svejedno je
Nije, ali ne vredi da te ubedjujem. Ja mislim da bi bilo bolje da je ta pesma odsvirana, makar puno losije i snimljena sa gorom opremom od sepla. Zvucalo bi ubedljivije i lepse, a i to bi bila tvoja produkcija o kojoj bi se se daleko povoljnije izrazio.

Probaj da se sve odsvira i izproducira, bice bolje, mnogo bolje. Ako radis za novac, onda bolje seplovi, ako hoces da uradis nesto ozbiljnije, mora da se svira (jer ce onda zvucati kao pesma), ovako zvuci kao lose poslagani semplovi sa jednim presetom na master sini.

Quote:
Ja bolje nego sto je ovo(a mislim da puno razlike u produkciji izmedju orginala i Starice nema) nikad nebi mogao niti znam ikoga u blizoj i daljoj okolini exYu da moze odsvirati i napraviti nesto ovako,a ako ti smatras da i ovo nije dobro ,e j...ji ga onda ,
To sto je nekgde neko odsvirao neku svoju pesmu, nema veze sa tvojom produkcijom, jer je njihova produkcija, a ne tvoja. Pretpostavljam da te ne vredi ubedjivati ni u to? Ti si samo poslagao te semplove. Ja mislim da si te semplove lose poslagao, posto se bas i ne uklapaju najbolje. Semplovi za Andjela mogu da prodju, a na drugoj ne mogu.

Mozda bi bili bolje da sam delio neke komplimente, ali sam ti dao komentar za koji mislim da ce ti koristiti.

Last edited by google; 06-05-2010 at 07:50 AM.
google is offline   Reply With Quote