View Single Post
Old 04-05-2010, 03:24 PM   #21
gregor z
Moderator

Default Re: Earresistible Mastering Promotion

Pozdrav svima!

Za početak hvala svima koji ste poslali svoje pjesme ili produkcije.
Čuo sam par veoma kvalitetnih produkcija i zanimljivih pjesama.
Odluka je bila kod nekih stilova te?ka jer su si bile pjesme po "kvalitetu" veoma blizu.

Posle slu?anja svih dobijenih pjesama nekoliko puta odlučio sam na osnovu kvalitete produkcije, miksa, aran?mana i "potencialu" mixa za "promjene" u zvuku koje mo?em uraditi na masteringu - da ču masterirati sledeče projekte:

1. HipHop: Svetla Velikog Grada - Heatman

Odluka nije bila te?ka jer je to bila jedina hiphop pjesma koja mi je bila poslata....a i super mi je song.....kao primjer ču na toj pjesmi raditi multitrack/stem mastering

2. Techno/Elektronika: Blue Room - Redroom

Tu je bila odluka te?ka , jer je stiglo par veoma dobrih stvari....ali mi taj song ima najvi?e potenciala....a bilo ih je jo? nekoliko na sličnom nivoju...

3. Rock: Ruiz -Marcos

To mi je opet bio song sa najvi?e potenciala.....i jedina "prava" rock produkcija koja je stigla na kontest....

4. Pop: Bole Martinovič - DVuckovic Mix

Jedina pjesma koja je najbli?a toj kategoriji....slu?ao sam nekoliko mikseva i verzija od DVuckovica se mi najvi?e dopala....

5. Ostalo: Familia Loca -Elf

Kako je stiglo najvi?e "techno" stvari, odlučio sam jo? jednu napraviti iz tog stila...

Sledeča faza je da ču "pobjednicima" napisati komentare na njihove mikseve i predlo?it neki ispravke u nivojima instrumenata u miksu ako če to biti potrebno.

Ako ima kojih pitanja ili komentara na moj izbor....slobodno!

Pozdrav,

Gregor

- Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989]

Earresistible Mastering Website
Earresistible Mastering MySpace
gregor z is offline   Reply With Quote