Thread: Gadjajte
View Single Post
Old 04-05-2010, 10:37 AM   #5
google
Banned

Default Re: Gadjajte

Preslusacu.

1. "Andjeo" Devojka je mutava. Miks je sprzen (valjda je to nesto sto je pozeljno, ja to mrzim). Ubuduce, cim otvori fajl i vidim da je "podsisan", necu ga ni slusati.

Gitara ili nesto sto grebe (ne cujem tacno sta je, bi trebalo da se utisa). Ostalo je smiksano.

Devojka koja peva prvu pesmu je solidan izvodjac, a los pevac (to moze da prodje). Mora da trenira izgovor glasova, da se potrudi. To je taj odvratni, ljigavi stil koji je toliko izraubovan da se ne moze podneti, ali neko to voli.

Ja to najiskrenije mrzim, ali mislim da ta pevacica moze imati svoju publiku.

Sad cu preslusati i drugu.

2. Druga bi se trebala ponovo miksati. A i trebalo bi uraditi bolji aranzman i ponovo svirati. Ova pesma ne valja.

Neka pistalica na solu sto podseca na harmoniku, zvuci vrlo lose, trebalo bi je izbrisati ili unistiti sa eq i compresorom.

Quote:
Originally Posted by drzox View Post
a za drugu me i posebno interesuje da li ima predzvuk nekog hitica ili nesto tako
Nema, jbg. Ne pamti se bas nista kad se preslusaju pesme, nema melodije, harmonije, ideje, nicega.

Druga pesma je je kompletno losa. A izvodjac nije za pevaca, nema autoritet, gubi se u pesmi, ne dominira. Sama pesma nema nista u sebi na cemu bi se isplatilo raditi. Nema nista sto moze da zainteresuje slusaoca. Zapmtio sam samo da je neko negde bio, gde neko treci vise ne zivi. Ima n! pesama sa jednim istim tuznim stereotipom.

Oba snimka imaju neprijatne srednje, prvi moze da prodje, drugi se ne isplati raditi ponovo.

Last edited by google; 04-05-2010 at 11:28 AM.
google is offline   Reply With Quote