Quote:
Originally Posted by shigumicu
Posto je izasla demo verzija ovog daw-a, posle prvih testiranja ovog programa, na raznim forumima mogu se cuti samo reci hvale i odusevljenja (ama bas ni jedna zamerka-neverovatno). Proglasavaju ga revolucionarnim proizvodom koji ce pomutiti slavu slicnih programa kao sto su cubase, logic, ableton i drugi. Kazu da je superiorniji i po zvuku i sabirnici, brzini, lakoci rada. Sve je po principu drag & drop.
E, sad zanima me sta vi mislite (ako ste ga probali ili cete ga probati), da li je ova euforija oko ovog daw-a opravdana? Ja sam ga probao veoma povrsno i kratko, ali mogu reci da je zasad moj utisak  u pozitivnom smislu.
Izvinjavam se administraciji. Sad sam video da sam temu otvorio u delu za hardware umesto za software. Molim vas da temu prebacite, ako nije problem.
|
...A bas juce htedoh da napisem nesto o ovome...

Pa, lepo izgleda, ni ja nisam mnogo dublje usao - vidim da su sredili opcije za quantize - ranije nisam mogao da kvantizujem trajanje nota (quantize ends) kao u cubendu... Navodno ima 64bit interni engine (sto je svakako revolucija u odnosu na cubendo i 32bita) Sonar je isto imao 64bit mogucnost enginea ali niko nije dizao nikakav preterani hype oko toga... Prijatan je za rad, mada cubaseu, koji je za sada integrisan u moje mozdane sinapse, ce trebati dugo da nestane...