View Single Post
Old 24-04-2010, 01:04 PM   #7
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: Win 7 nazovimo problem...

@ Nemanja a li moze Realtek da radi bolje od ASIO? Meni treba skoro 3 puta veci laltency na Realtek driverima da bi imao zvuk kao na ASIO4ALL driverima bez puckanja i distorzije...ASIO je uvek bio bolji,bar u mom iskustvu.[/quote]

Kada sam rekao da sam radio na "obicnoj" kartici nije bio Realtec u pitanju, nego kartica AudioWerk koja je podrzavala rad u muzickim softverima..Ona je imala svoj driver koji je fino radio sa cubase-om...bolje nego li asio4all, medjutim imao sam taj problem da istovremeno ne mogu pokrenuti npr. Cubase i winamp..tj ne moze da rade paralelno...Ali to mi i nije toliko smetalo..

Sto se tice Realtec, kao sto rece Boki ili vec neko..stvarno jeste smece...sto se tice bilo kakve audio produkcije i skoro da je nemoguce raditi nesto sa njom tj. integrisanom karticom...Znaci nju mozes odmah da otpises...

Najbolje da skupis nekih 100e i kupis neki EMU 0404 ili sl...To bi trebalo raditi....
P.S. A sto se tice audiofill-a koji si spomenuo...prelistaj malo oglase ovde na rumskom ili na kup-prod mislim da je neko prodavao bas tu karticu i to za 50 evrica...

pozz
Nemania is offline   Reply With Quote