Evo me ponovo sa pitanjima!

U medjuvremenu sam kupio Focusrite Saffire Pro40 tako da cu imati na raspolaganju nju i Edirol FA101. Planiram da ih povezem preko SPDIF-a (opticki) kako bi bile u sinku.
E sad, posto mi do iduce nedelje nece biti na raspolaganju taj Edirol, hocu sa svojom Emu 1212m i Saffirom da isprobam kako cela ta zezancija sa dva kompa funkcionise. Saffire sam prikacio na laptop a Emu mi je u desktopu (naravno, a gde bi drugo i mogla

), povezao sam ih optickim kablovima i u kontrol panelu Focusrite-a namestio da bude Internal Sync (kako bi on bio Master) a u Emu panelu namestio da sync dolazi sa External Source-a. Takodje, u Emu panelu sam cekirao da SPDIF radi preko optickih I/O.
Ako se ne varam sad bi to trebalo da radi kako treba, zar ne? Posto sam to tek veceras postavio tako ne mogu odmah da isprobam (komsije u zgradi ce mi poludeti) ali javljam sutra kako funkcionise!

E sad, interesuje me kako podesiti u sekvencerima (Nuendo 4 na oba kompa) System Link, kako bih kontrolisao oba kompa preko jednog?