Thread: Profire vs emu
View Single Post
Old 14-04-2010, 10:44 PM   #3
MD
Senior Member

MD's Avatar

Default Re: Profire vs emu

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
profire2626 je bestbuy definitvno. Jako dobro opremljen sa opcijama. Dobri drajveri, dobar mixer, dobro radi. Preampi mi se takođe sviđaju, čine mi se boljim nego oni na FF800. Konverteri su osetno bolji od starih delta i audiophile serija, ali i dalje lošiji od RME. EMU mislim da nije jednostavno u tom rangu, plus su to generacijski stariji uređaji.

Da profire se cini stvarno best buy, puno opcija za malenu cijenu... samo ne znam kakva je izrada, oni knobovi na preampovima se čine nekako jeftini...

Emu jest stariji uređaj... ali konverteri (ad) su glasili za sasvim solidne zato pitam...

Govore da steinberg ima bolje konvertere i od fireface i dobre preampove, a vani je dosta jeftin, samo nisam ga još vidio u hr...

To je nekako dobra kupnja, s obzirom da je najnovija tehnologija, a i fireface je starija kartica, tko zna kad će ovi u rme izbaciti nešto novo... da ne bude, kupiš nešto, a sutra izađe nešto naprednije za istu cijenu, od istog proizvođača... a i jeftiniji je i od tc i od rme...

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One

Last edited by MD; 14-04-2010 at 10:47 PM.
MD is offline   Reply With Quote