View Single Post
Old 11-04-2010, 06:26 PM   #26
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Koji synth za hip hop ??

Quote:
Originally Posted by ugljesa View Post
Pa moracu kad jednog dana budem nabavio kintu za njega .Elem necemo vise sarkasticno i ironicno.

Zakljucak je koliko vidim da ne postoji synth za hip hop ili neki dugi zanr.

.

Pa moram biti malo sarkastičan i ironičan , jer bih ti inače morao reći da postavlja? ona najpočetničkija pitanja na najpočetničkiji način...a ja sam ti fino rekao - ne?to nablji?e "hip hop sintu" su ovi EMU-ovi moduli...tj. nisu sintovi već kolekcije semplova - tj boja koje se u takvoj muzici koriste. Takođe - isto smo ti indirektno rekli da Motif uop?te nije "hip hop sint" i da se uzalud tripuje? na to...podjednako je "hip hop" koliko triton ili fantom ili ne znam ti ja ?ta...

Takođe, lo?e barata? terminom "sint"....kakav sint? određeni preseti mogu biti ?anrovski opredjeljeni, ali "sint" nije ne?to ?to ima ikakve veze sa ?anrovima....sintisajzer je sprava (softverska ili hardverska) koja na određeni način generi?e ton, a duhu kojeg ?anra će? da ga podesi? - to je na tebi....većina sintova bi mogla podjednako dobro da se iskoristi u okorelom narodnjaku do hip hopa, preko muzike za dokumentarni film o pingvinima ...znači sint svira ono kako mu podesi? ton ili "boju" ?to bi se reklo...

ono ?to tebi očigledno treba su neki sempl pakovi ili preseti za određeni sint...Rop Papen Predator ti ima nekoliko hip hop banki, pa bi to mogao da proba?...
balthazaar is offline   Reply With Quote