Odma na pocetku zelim da se zahvalim svima koji ucestvuju u ovom mom projektu formiranja kucnog studija... HVALA NARODE, pomoc je vise nego potrebna

Many thanx to Akordeonista & Diviner !!!
Konfiguracija koju zelim da kupim je sledeca (navescu samo bitne delove)
- GA EX58 EXTREME (maticna ploca)
- CPU Intel i7 940
- 8GB Rama
- HDD 2x SSD 64GB (za sistem) + SATA Internal Rack
(na jednom SSDu bi bio MAC OSX, na drugom bi bio Windows), hard diskovi bi se menjali preko Racka... Pored ovoga u racunaru bi bio jos jedan HDD od 1.5TB koji bi imao sve VSTove, Samplove, Loopove tj sve sto je potrebno za moje kreacije...
Na kraju dolazim PONOVO do pitanja... Koju kartu da koristim ? Na svim karticama pise da im je latencija ZERO ili Very low ili vec nesto slicno. Ne bi zeleo da ucim na svojim greskama pa mi treba savet. "Akordeonista" je pomenuo da je odlicna karta EMU 1212M, da li mozda treba uzeti u obzir recimo neku RME (gledam na netu kartu RME Digiface za koju pise da moze da se bira latencija ?!? ali pojima nemam sta to uopste znaci, a sa druge strane ne zelim da pucam neke ultra velike pare za nesto sto necu koristiti... Pretezno mi treba za elektronsku muziku i akusticne VSTove)...
Znaci sledeci korak je kartica... A kad i to (nadam se zajedno) izaberemo idemo dalje... na zvucnike...

Svaka pomoc je dobrodosla...