View Single Post
Old 08-04-2010, 08:45 PM   #82
MD
Senior Member

MD's Avatar

Default Re: vječna borba producent vs gitarista

Quote:
Originally Posted by google View Post
Sta biti "prvobitna muzika"?
Prvobitna glazba... hm... najstarija glazba...

Quote:
To nije muzika, vec ded metal.
Dakle, cijela rasprava je uzaludna bila...

Quote:
Muzika je nesto sasvim drugo.
Ti "urghhhh" "aaaaa" i tsl. nazivas pevanjem?
Naravno... zašto to ne bi bilo pjevanje?
Što je točno definicija pjevanja?

S obzirom da si vrlo isključiv, morao bi imati neki svoj standard glazbe i pjevanja, prema kojem se ravnaš... neku definiciju svega toga... da znaš kad nešto ne spada u tu definiciju...

Quote:
Muzicari sviraju, a marketingom se bave ekonomisti. Kada muzicari pocnu da se bave marketingom, tu prestaje muzika, a pocinje ekonomija.

Hm... pa glazbena industrija je industrija kao svaka druga...

Muzičari? Što to točno čini nekoga muzičarom?
Quote:
Naravno. Muzika i sviranje je sporedno u svemu tome. To sam i ja tvrdio.
Nije sporedno, nego dio svega toga kao i image... band predstavlja ne samo glazba, vec i druge stvari... sve je to poruka koju band šalje...
Quote:

Naravno da muzika nije najvazija u svemu tome, to sam sve vreme tvrdio.
Pa govorimo o glazbenoj sceni... normalno da je muzika važna... no, ti tvrdiš da je ovo drugo bespotrebno... ja govorim da je to dio banda, kao i glazba...

Isto tako, mislim da je u metalu glazba važnija za uspjeh banda, nego u nekoj pop glazbi...

Quote:
Religioznost je ljudima urodjena.
Religioznost je rastezljiv pojam...

Quote:
Metal jedino moze postati jedna od bilion religija na Zemlji. Pa voditi neke nove krstaske ratove, npr. protiv pankera ili narodnjaka i sl. A kasnije polako prosirivati delatnost.
Sumnjam, metalci nisu agresivni, mada bi netko tako zaključio zbog glazbe... po ovom topicu ja bih zaključio da su oni, koji su orijentirani samo na glazbu , zapravo najagresivniji, pogotovo u stvarima koje nemaju veze sa samom glazbom..

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One

Last edited by MD; 08-04-2010 at 08:56 PM.
MD is offline   Reply With Quote