Quote:
Originally Posted by MD
Uostalom, u svakom žanru se isprepliću glazba, image i grafički dio svega toga...
|
Mene zanima iskljucivo muzika, scenski nastup mi nije vazan ni najmanje. Vise sam cenio bendove koji vise sviraju, a manje kenjaju.
Quote:
Originally Posted by MD
Svaki band prezentira glazbu na način na koji želi... pa čak i ti bandovi koji tehniciraju i ne posvećuju pažnju imageu, stvaraju od toga image.... tojest, fanovi sami stvore takvu percepciju imagea banda, pa ih drugi čak i kopiraju...
|
To je tacno. Rekao sam da je fanovima najmanje bitna muzika. Jedino vazan je trip. Ako nema tripa, istripovace- cas posla.
Quote:
Originally Posted by MD
Glazba zvuči kao tehniciranje u rangu virtuoznosti... karakter glazbe je brutalnost
|
To nije brutalno, vec smesno. Npr, brutalno je kako peva ona devojka iz Kaliopa, a nema sekiru da mase na sceni. Ne treba joj sekira, kad ume da peva. Ko nema muzikalnost, poseze za vep aparatom i vijagrom. A to najbolje razumeju oni koji to koriste, sto je i logicno.
Quote:
Originally Posted by MD
Metalci pristupaju glazbi na puno dublji način, od onih koji usputno slušaju glazbu...
|
Za njih je metal zamena za religiju.