View Single Post
Old 08-04-2010, 05:47 PM   #76
MD
Senior Member

MD's Avatar

Default Re: vječna borba producent vs gitarista

[QUOTE]
Quote:
Originally Posted by google View Post
Ja sam slusao metal pre nego sto si ti rodio.
Ja slusam metal od osamdesetih... opet predrasude.. i najbitnije, slusam taj metal do danas.. dakle najbitnije za komentiranje tog istog metala...

Ti si 'slušao'... što već...

Quote:
To sam i ja tvrdio, sluze tu da bi dali utisak moci, da se klinci loze, nista vise.
Klinci, klinci... kakvi klinci? U svijetu na metal koncertima možeš naći i tri generacije...

Jedino infatilno razmisljanje je nametanje tvog ukusa kao nekog kriterija za išta... i konstantno pljuvanje po gitaristima...
Samo generaliziranje kojim se služiš je neozbiljno...
Razumljivo za ukus, ali čemu pljuvanje...

Quote:
Jednostavno, da bi kompenzovali nedostatak muzikalnosti i kreativnosti.
Opet generaliziranje... tko si ti da određuješ tko ima muzikalnost ili nema? To nisu nikakvi kriiteriji, niti ima kriterija za to osim ako si profesor na glazbenoj akademiji pa moraš nekoga ocijeniti uzimajući u obzir navedene osobine..

Quote:
ded metal i muzika su dva razlicita pojma.
Što je definicija muzike?
Sigurno bi većina, kako ti kažeš klinaca, death metalaca, to rekla i za tvoju glazbu... kakva je točno razlika između vas?

Quote:
U pitanju je zvuk, nista vise. Znam na sta lici klin od Jeksona, to je grob, bas sam probao jednog na Lab L5. Ubedljivo najgori zvuk koji sam cuo.
Evo kraj mene su Jackson i Les paul... bi li prepoznao zvuk da ti snimim?
Mada nemaju isti setup, pa se nekakva razlika čuje...

Quote:
Sto bi pljuvao? Realan sam.
Nisi realan, tojest realnost koju opisuješ počiva na tvom subjektivnom doživljaju... a s obzirom na način napadanja na gitariste, i na nekim iskustvima sa ponekim gitaristima...

Quote:
Nisi shvatio.
Pa možda se zajebavaš cijelo vrijeme...

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One

Last edited by MD; 08-04-2010 at 06:01 PM.
MD is offline   Reply With Quote