View Single Post
Old 06-04-2010, 04:33 PM   #52
google
Banned

Default Re: vječna borba producent vs gitarista

Quote:
Originally Posted by MUzzY View Post
Nije sto on ima para nego zna sta hoce.
Obicno onaj koji zna sta hoce ima jednu dobitnu kombinaciju, onaj koji ne zna sta hoce kupuje sve sto vidi.

Quote:
Sad cu da ti dam jedu dist pedalu pa da vidis kako to na snimku zvuci do jaja".
Najbolji zvuk koji sam cuo je ili pojacalo + gitara, ili pojacalo + jedna pedala + gitara. Obicno gomila pedala samo kvari ton.

Quote:
Lepo kazem. Uslovi studija nazalost diktiraju to sta ces da doneses (ako imas naravno).
Mozes doneti sta god hoces, pitanje je na sta to lici kad se snimi. Obicno producent vija zvuk, a ne deciju sujetu. Mada, musterija je uvek u pravu i po def. gluva i slepa, tako da joj samo treba govoriti da je u pravu i da zvuci do jaja, i bice prezadovoljna.

Quote:
Ok, o cemu pricamo onda ako cuo samo ta 3 pojacala? ...
Samo ta pojacala su imala dobar zvuk, a cuo sam svakojakih zujalica & pistalica.

Quote:
Rambo ima odlican ton na svirkama (odusevio sam se na beer festu letos) ali to je samo jedna od varijanti. Za to sto on svira nasao je prelep ton. Sta cemo sa drugim pravcima?
Vazan je ton, a ne "pravac". Kad musterija pocne da filozofira, onda postoji samo jedan pravac> pravac napolje.

Quote:
Sledece nedelje dopnjujem kolekciju sa novim impulsima (marshall box sa drugim greenback zvucnicima, Bonger v30, Engl v30, par novih jensena).
Kolekcija? Sta si ti? Filatelista? Skupljas "impulse" kao sto deca skupljaju slicice?

Last edited by google; 06-04-2010 at 04:35 PM.
google is offline   Reply With Quote