Thread: Tiesto
View Single Post
Old 05-04-2010, 11:46 PM   #9
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Default Re: Tiesto

Quote:
Originally Posted by euphoric View Post
Jeste, to je njegov glas u obe pesme koje si pomenuo i on uvek koristi istu tehniku (u logicu koristi pitch correction sa vocal transformerom i jos nekim efektima da bi dobio taj glas)..Inace, on je poznat kao jedan od najtalentovanijih producenata danasnjice i jedan je od najmladjih koji je zavrsio berkley..On radi dosta razlicite produkcije..Od breakbeat-a, progressive-a, trance-a, hip-hop-a, trip-hop, experimental..Radi dosta produkcije za igre i za film..Poznat je i kao jedan od najvestijih korisnika Logic softvera..Radio je i za poznate "pop i rock zvezde" ukljucujuci i Stinga, Petera Gabriela, Madonna i ostali .. BT je stvarno talenat ..

Njegov experimentalni album "This Binary Universe" se proucava na Berkley college-u kao primer "moderne klasike" .. Album je fenomenalan i radjen je u 5.1 surround tehnologiji..
Ovaj poslednji album je produkcijski takodje odradjen vrhunski (kao i sve njegovo) ali mi se ne svidja muzika, jer ima dosta komercijale, ali o ukusima ne treba raspravljati

(btw. radio je i veci deo produkcije u love comes again i break my fall i na nekoliko drugih tiestovih trekova, jer je deo black hole recordsa ali ima i svoj label)

pozdrav
Covece nisam znao da se proucava na Berkley-u this binary universe.Znam da je skroz neubicajen zvuk (koliko se secam neke stvari sa tog albuma).Wow

Btw da nisi experimentisao sa tim efektima ne bi li dobio "taj" glas ??Ajde kad budem uhvatio malo free vremena zezacu se sa tim,pa ako mi bude zafalila pomoc nadam se da ces udeliti koji savet
ugljesa is offline   Reply With Quote