Thread: ?ta dalje?
View Single Post
Old 04-04-2010, 12:14 AM   #10
Pishem_Pishem
Junior Member

Default Re: ?ta dalje?

Eh kralju, svidja mi se ova tvoja stvar. Maksuz sam se registrovao da ostavim odgovor. Inace forum je sila i veoma informativan. Svaka vam dala.

Sto se tice ovog uvoda, ja bih ostavio suho klavir, znaci sam da ide jednu citavu mjeru i onda ulazi bas gitara nekom kratkom dionicom od jedno 4 tona mozda i tada u isto vrijeme kada i bas, ukljucuje se, recimo, hor volina ali ne glasno znaci vise da bude kao tepih. Kontash me? Te violine treba da sviraju osnovne tonove harmonije, malo ukraseno, znaci da povezu to sve. Nikakve simfonije. Ja to vec cujem u glavi, ali ti ces to po svome naravno. Sto se ritma tice, u glavi cujem dosta jednostavniji ritam od ovoga ovdje, recimo da bubnjar svira sa metlicom, ne palicom, po dva udarca, jedan u ritmu drugi u kontri. Isti tempo, samo dosta manje lupanja. To sad sve ovisi o bubnjaru, kako ce on to da svira, koliko da koristi i eksponuje chinele, sta ja znam. Nemam pojma hoces li me shvatiti, nisam muzicki pismen da ti to sad ovdje strucno obijasnim, samouk sam, ali eto, da dadnem neki doprinos. Sad, mozes odmah da krenes sa vokalom kada se ukljuci bas, bubanj i te violine, ili da pocekas,...

Ne znam, eto,.... Kontaj,u tome je citav fazon...

Wozdra za raju...
Pishem_Pishem is offline   Reply With Quote