View Single Post
Old 02-04-2010, 07:52 PM   #47
propellerhead
Member

propellerhead's Avatar

Default Re: Alesis monitoring

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
nema na cemu

Manual!? Ne mogu da verujem!
I?
Tamo su rekli da ukljucis filter kada stavis zvucnike u cosak?
Sjajno!
A da li su slucajno napisali da NE STAVLJAS NIKAKO zvucnike u cosak jer se to posle popraviti ne moze?
Nisu?
Zasto?
Zato sto ces ti da odskakuces u drugu radnju ili kupiti zvucnik koji MOZE u cosak... iako takvog nema... ne postoji... osim u manualima i reklaminim tekstovima.
E to se zove marketing!
To znaci principijelno nemoj da pises da nasi zvucnici nesto ne mogu ako postoji barem jedan drugi proizvodjac koji kaze da njegovi to "mogu" jer ce neuke musterije da trce za onim sto su procitale u manualu... to oni ZNAJU. Firme proizvode proizvode zbog prodaje, i sve im je "oprosteno" sto nije zabranjeno da se radi...

E vidis... akusticarski savet (ista stvar... kontrolna soba... samo druga nauka) bi ti rekli da to NE RADIS NIKAKO... jer se ne da popraviti.

ok... jesi smiksao nesto na tome? Mozes da prezentujes ovde?

zasto da se dvoumim oko toga? treba jos jedna dilema u zivotu ili ih imam dovoljno?

sta god da radi... savet je ne raditi to nego POZICIONIRATI ih tamo gde moraju da stoje makar i 10kEur kostali i zvali se meyer sound hd-1...

Nemam nikakav problem sa tim

Forum sluzi za razmenu iskustava a ne (samo) propovedanja onoga sto pise u manualima... ja sam takodje pismen pa mogu da procitam to isto... ali ipak tako ne pisem... bice da nije zato sto sam lud. .... (ili mozda jesam sto se uopste petljam u ovakve "rasprave"!)

pozdrav

bogi

eh vidis vec sada to ima smisla sto govoris,samo malo vise argumenata, nisam ja kontra?