View Single Post
Old 02-04-2010, 07:32 PM   #43
propellerhead
Member

propellerhead's Avatar

Default Re: Alesis monitoring

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Arogancija? Prema stavu koji moze da "ima" 99% posetioca Rumskog, zato sto tako najcesce pise na netu?

Pa zatim... par dvosistemskh nearfield studijskih monitora Meyer Sound HD-1 NEMAJU doticni ekvilajzer, i to verovatno s razlogom, posto budzet koji treba da se odvoji za njih (oko 10KEur za par) je vise nego dovoljan za dodatak i te funkcije... i eto... ja cu da "verujem" Meyer Soundu ( i u sebe i svoje iskustvo)... ti "veruj" Alesisu i Dynaudiu... svima super

pozdrav

bogi
Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Arogancija? Prema stavu koji moze da "ima" 99% posetioca Rumskog, zato sto tako najcesce pise na netu?

Pa zatim... par dvosistemskh nearfield studijskih monitora Meyer Sound HD-1 NEMAJU doticni ekvilajzer, i to verovatno s razlogom, posto budzet koji treba da se odvoji za njih (oko 10KEur za par) je vise nego dovoljan za dodatak i te funkcije... i eto... ja cu da "verujem" Meyer Soundu ( i u sebe i svoje iskustvo)... ti "veruj" Alesisu i Dynaudiu... svima super

pozdrav

bogi
i evo jedna samo mala informacija radim u jednom studiju kao aranzer i kompozitor vec 6 godina i komplletnu akustiku i ostalo oko zvuka radi Mufid Kosović, a nadam se da ti ne trebam dalje govorit ko je on,i svaki put sam bio prisutan kada su radili akustiku,i on je upravo radio sa ekvilajzerom na dynaudio i siljci su ispod, pa zbog toga ti i govorim, nisam izmislio ja nista, nego cisto iz iskustva sto sam licno vidio,

a ove gore stare postove se odnose na moj aranzerski studio koji pravim