Thread: setup
View Single Post
Old 02-04-2010, 08:12 AM   #4
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: setup

Quote:
Originally Posted by wav View Post
cao, nov sam na forumu i imam jedno pitanje za iskusnije. naime bavim se produkcijom elektronske muzike, tacnije microhouse-a, deep house-a. radim u ablet live 8.0.1, bez eksternog hardvera tj. samo na racunaru. poslednjih mesec dana sam razmisljao o nabavljanju neke opreme ali postepeno, jedno po jedno. zamolio bih neke od vas koji se razumete u opremu za ovakav tip produkcije, da mi preporucite od cega bih morao da krenem? da li su to sintisajzeri, muzicka karta, sempler, mixer ili sta vec? ja sam za uzimanje najpotrebnijeg, posto se ne bi razbacivao novcem. krenuo bih i od polovnih stvari, kako bih se malo uvezbao i stekao neko iskustvo sa tim instrumentima! ukoliko neko od vas poseduje takve instrumente a prodaje ih neka ostavi ponudu na mladenovicnenad88@gmail.com! unapred hvala
ako ti vec Live radi na tom kompjuteru, onda ti vise NISTA NE TREBA ZA SAD! Dok potpuno ne ovladas software-om i ne naucis sta sve moze da radi (ima tu svega,,i efekata i sinteva i bubnjeva..nista ti ne treba)..
Pa kad pesme pocnu vec da ti lice na one koje se vrte po klubovima, ili cak zazvuce bolje od njih...ONDA razmisljaj o necemu novom.
DaBear is offline   Reply With Quote