View Single Post
Old 01-04-2010, 11:12 AM   #24
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Default Re: odakle mu obraza da saopsti ovako nesto

Muzika nikada ne mo?e zameniti 'lebac, ali fakat je da se poluge moći u ovoj droćkalici od dr?ave svojski trude da stvari dr?e pod "kontrolom" između ostalog i biranjem "umetničkog" kursa, pri čemu je akcenat na muzici vi?e nego očigledan.
Pogledajte ?ta rade na FOX-u; u udarni termin prebacuju zurla seriju, a onda ide musaka-?ou debelonoge guzoglave folk-zvezde. ?vakom o gledanosti, kao smislenog argumenta, najlak?e se manipuli?e masama. B92 od Srbije, opet, na drugi način pravi ono ?to tajkunima odgovara - u?togljenu "Jelen TOP 10" listu, s voditeljima ispraznih emocija, koji ukalupljene najave bilduju da nam rock'n'roll bude onakav kakav je odavno u svetu, kreativno sterilisan formom.
Razumem ja da "The Stooges" ne postoje, i da Kebra jo? od trećeg albuma nema potencijala, jasno mi je, čak, da i Darkwoodi, ma koliko ih voleo, polako ulaze u Elektropionir kolotečinu, ali, pitam se, gde su ti novi klinci koji će da bacaju kamenje na sistem, da pljuju u lice svojim vr?njacima koji misle da je biti s 19 u politici ok...
Vidim ja...
Nema ovde dobrog zezanja mimo akustare s odabranim dru?tvom u prirodi.
Jedino ti krpelji