View Single Post
Old 30-03-2010, 03:14 PM   #87
google
Banned

Default Re: Razlika izmedju mixa na pc i na profi mixeti !!

Quote:
Originally Posted by Tiki the Boyler View Post
Problem je ?to se subjektivni stav pojedinca progla?ava objektivnom činjenicom
Pisem iz iskustva. Sta je "objektivno", "cinjenica" i sl. o tome ne pisem.

Quote:
a pritom je u suprotnosti sa 90% stvari već napisanih na ovom i većini sličnih foruma.
Ako ti produciras "elektro" ili "kik" i sl. sasvim je normalno da cemo imati razlicite stavove.

Krajnje pojednostavljeno, ima dva pristupa produkciji, jedan je sto vise kanala i procesinga, drugi je sto manje kanala i procesinga.

Meni ovaj drugi zvuci mnogo bolje. Isto tako bolje mi zvuce akuticni instrumenti od elektricnih, a pogotovo je odvratan zvuk procesora za gitaru. Verovatno to tebi zvuci drugacije nego meni, samo sta ja nemam nista protiv toga, postoje razna misljenja...

Nije ti ovo Crkva gde izabrani svestenici prenose tajna znanja i spaljuju neistomisljenike na lomaci. Prosla babs sa kolacima.

Quote:
Na kraju krajeva, kosi se sa zdravim razumom... fali ti bibera u čorbi pa si dodao vanilin ?ećer i ispalo je super, jer, pobogu, i jedno i drugo se zovu začin.
Jel' ti ovo najjaci argument?

Quote:
ali... neiskusne itekako mo?e odvesti na pogre?an put i nanijeti popriličnu ?tetu.
Banuj me, ucini to u interesu dece, da ih ne bi odveo na pogresan put.

Quote:
Tako da... nemoj da priča? stvari u koje ni sam nisi siguran i za koje nema? upori?te u praksi
Ja pisem ono sto sam licno cuo ili proverio. To se zove razmena iskustva.

Quote:
a samog sebe nastavlja? da diskredituje?, ?to ti, vjerujem, nikako nije cilj.
Tako mi svejedno, napisem sta sam imao prilike cuti ili videti, da li ce to tebi biti po volji, o tome ne razmisljam.

Mozes ignorisati moje postove, sto to ne ucinis?
google is offline   Reply With Quote