View Single Post
Old 29-03-2010, 06:41 PM   #52
djtopa
Junior Member

Default Re: Kick i bass u House glazbi?

Evo da ne kažete da smo ispitujem bezveze

Ponovno sam krenuo u dotjerivanje midi projekta,ono što mi je google predožio,stišavanje pojedinih instrumenata na dobama gdje nisu toiko bitni,tako da sam dosta njih s veocityjem stišao na dobe gdje kick lupa da on dođe više do izražaja.
nabavio Triology,prva liga su bassevi našao sam jedan dobar deep bass i s njim odsvirao,u Nexusu našao solidan kick i spustio ga par tonova niže nego što je bilo da dobije dubinu...
I saxlab-predobro zvuči pa sam i njega ubacijo i odsvirao nove dionice na saxu,bit će stvar puno bolja.
A ovaj mislim da ću na drugo mjesto ići a mastering jer ovo do sada je sve prekompresirano i ugušeno.

Onaj tutorial u mom prvom postu nevjerujem da ću sljediti kod mixa,samo svoje uho i neka dobro znana pravila.HVALA svima!

Jedno pitanje čuo sam da je dobro u mixu kick pomaknuti u jednu stranu malo a bass u drugu iako su mono kanlai,nema mi neke logike ai lik kaže da će manje smetati jedan drugom?

zaključio sam što manje pluginova,EQ,bustova i sranja to bolje

Kad dođem do audio mixa evo mene opet!

Last edited by djtopa; 29-03-2010 at 10:05 PM.
djtopa is offline   Reply With Quote