View Single Post
Old 28-03-2010, 10:21 PM   #2
Solozabal
Senior Member

Solozabal's Avatar

Default Re: kvaliteta konfiguracije!

Quote:
Originally Posted by dlukace View Post
Po?tovanje! Buraz mi uzima komp za muziku a na moje nagovaranje o RuDaw-u samo odmahuje glavom....bilo kako bilo jedan "lokalni" kompjutorski guru slo?io mu je za 6.456.17 kuna ovu konfiguraciju ,bez monitora-samo tower.
Pa sad me ba? zanima koliko je ova konfiguracija isplativa s obzirom na RuDaw one ili pro?
evo popisa iste:
1.MB ASUS AM3 M4A785TDM EVO
2.HDD 750 GB WESTERN DIGITAL 750 AAOS(tako nekako)
3.AMD PHENOM 2 555 BLACK EDITION 2
4.DVD RW LG GH22NSTO SATA
5.VGA ASUS 5770 1 GB D5?
6.DDR3 KINGSTON VALUE RAM 2 X 2048 MB
7.NAPAJANJE CORSAIR 650 W TX PSU 2
8.CHASSIS SILVERSTONE KUBLAI MIDI TOWER
9.KOMPLET W7 EDITION

Ako ima kakvih gre?aka za to se ispričavam jer sam popis dobio na malom papiriću s dosta lo?im rukopisom...
Ajde sad znam da ovdje ima vrlo stručnih osoba pa mislim da se u va?u prosudbu čovjek mo?e pouzdati ?to se tiće odabira...
Ja osobno posjedujem već 1 god RuDaw one i prezadovoljan sam,a za ovo ne znam koliko se isplati...
hvala unaprijed svima!
pozdrav
AMD PHENOM 2 555 BLACK EDITION 2 - uvijek radje idem na Intel, iako davno vise nisam u djiru mozda se situacija promijenila...

VGA ASUS 5770 1 GB - mozes slobodno uzet slabiju karticu, a ako ce komp sluziti i za igranje onda ok..

NAPAJANJE CORSAIR 650 W TX PSU 2 - ovu konfiguraciju mogu bez problema pogoniti i slabiji modeli Corsaira

Ostalo je koliko vidim ok, iako upitna je kompatibilnost svih tih komponenti osim ako ih nije istestirao taj koji je slozio konfiguraciju...
Solozabal is offline   Reply With Quote