View Single Post
Old 28-03-2010, 12:23 AM   #7
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Fantom G Expansije

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Desno od ekrana, dole imas dva dugmeta: EXP1 i EXP2, odaberi koju hoces, na ekranu "skroluj" do boje koja ti se dopada, ubaci je na jedan od internih MIDI kanala, i to je to....ne vidim problem.....
E pa bas to ubacivanje je skripalo, cim izadjem iz expanzije vrati se boja koja je bila tu pre toga, kao da nece da ubaci taj expansion... Ne znam da li sam rekao da sam u STUDIO modu ? Elem, provalio sam nesto, treba da se prvo udje u PART pa tamo se iskljuci keyb za interni midi a ukljuci za EXP za zadati kanal... Znam da zvucim kao laik - nemam bas mnogo iskustva sa ovim spravama, ali mi je trebalo sazvakano... Sad sam malo dublje zasao u manual i snalazim se... Da je klavijatura moja, proveo bih par noci drndajuci po njoj, ali taj fantom ce sacekati bolja vremena da bude moj

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
P.S. Postoje 3 (tri) arx expansion boarda za sada, a ne dva, tako da nema "OBE" a ta se ne zove "TRUBA" nego ARX BRASS sto podrazumeva SVE limene duvace, a ne samo "trube" kako si naveo...
Nadam se da sam pomogao.
Dobro, znam da sam rekao pogresno ali smo se razumeli
Truba je truba pa makar i ceo BRASS orkestar... Zargonska rec - Mislim, ima i saksofon - svakako nije truba...

Evo sad i ispravno - ARX-01 Drums Expansion Board i ARX-03 Brass Expansion Board. Ima i ARX-02 Piano ali taj nemam. Nisam mislio da cete uopste obratiti paznju na takve sitnice...
Svejedno hvala.

pozz

Last edited by psionic; 28-03-2010 at 12:28 AM.
psionic is offline   Reply With Quote