Thread: Win7 - DAW!!!
View Single Post
Old 24-03-2010, 01:20 AM   #1
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: Win7 - DAW!!!

Quote:
Originally Posted by Bambino View Post
Takodje sam probao Win 7 na laptopu HP Pavilion, Intel Celeron 410, 512Mb RAM-a, i na njemu je jedva radio, tako da sam vratio XP.
naravno jer je za win7 potrebno najmanje 600-700mb rama cim upalis racunar

A na mom licnom lap topu win7 takodje radi super,lepse izgleda,podseca me na mac

A kao sto Boggy rece, mislim da cemo se nacekati da bilo koji drugi sistem osim XP-a proradi za nas audiophile ..

Licno mislim da nema sanse da nas nateraju da predjemo pre svega sto ni sami proizvodjaci ne umeju da napisu dobre drajvere pa cak ni sam RME.. stalno neki problemi ,nekome radi a vecini ne ,savrseno radi samo na XP
Jedino ce moci da nas nateraju tj.isteraju i to zamenom novih hard diskova.. dakle masovno ce se zamenjivati hard diskovi novim formatom koji XP nece progutati .. procitajte ovde

Bambino,Win7 jos uvek nije proradio kako treba i pitanje je kad ce sto se profesionalnog audio tice.. za XP su bile potrebne godine rada i znoja da se napisu kvalitetni drajveri,i sada kada ih imamo i kada nam sve radi kako treba,mi trazimo bolje ..ono na sta ces nailaziti su razni problemi u radu,pre ces biti pc serviser nego muzicar,a za sve ovo sto si napisao je sigurno bilo potrebno jako puno vremena i nerviranja a cemu .. win7 64 u racunaru sa 16gb memorije.. jedino tada ima smisla prelaziti .. a siguran sam da si mogao bolje iskoristiti to vreme nego sto si ispitivao ionako polovican win7

U zdravlje