Re: Brms 2010
Pozdrav Muzzy, ni?ta stra?no ali me nisi razumeo, ovo ?to postavih ovde nema nikakvih dubljih namera osim da čujete backing track (ako pored ove moje gitare mo?e da se uop?te čuje, he,he), no naćićete ga i skinuti ako ?elite. Ne misli? valjda da ću da se ja prijavljujem. Daleko je to od mene i osim ?to mi je interesantno slu?ati kako "svetski mladi gitaristi" tamo drambuljaju, nema tu za mene ničega vi?e.
Poanta...
Nekako kad se pogledaju sva ta silna ranija natjecanja, nema mnogo "na?ih" ljudi (čitaj iz Srbije) ili sam nekog prevideo. Sa ostalih EX YU područja ima ali odavde bar ja ne nadjoh. Ispravite me ako gre?im. No nije bitno, da li ih je ranije bilo ili ne. Evo ide nova godinica pa bi bilo lepo da se i odavde čuju budući majstori, i moja ideja je bila jednostavno da im se pomogne
da ako se re?e da na ovom učestvuju, ili pak bilo kom drugom, da ovde mogu da pak potra?e savet, dobiju kritiku ili ?ta već i da dobiju malo vi?e samopouzdanja, hrabrosti... (kad mogu ja na ove teme drambuljati, pa valjda vi to mo?ete mnogo bolje).
Ovde ima dosta rekao bih kompetentnih ljudi, koji mogu svojim izjavama, savetima, sugestijama da pomognu ako re?e da to urade. Ovo je jednostavno moj poziv gitaristima sa ovih prostora da se malo otvore i zaigraju na ovim igrama bez granica, i poziv kompetentnim muzičarima sa ovog foruma da im svojim mi?ljenjem pomognu.
Sad, kako će sve to ići, videćemo, zavisi od mnogo čega. Nadam se da se neće gitaristi upla?iti rumskih kompetentnih ljudi a i da će oni biti fer, dobronamerni, fini i kulturni.
Tebi Muzzy podrav,jo? jednom, često tvoje muziciranje volim slu?ati, jer je zaista lepo, mo?da mnogi neće to ovde istaći onoliko koliko bi trebalo ali ja bar nemam razloga da to ne ka?em.
|