View Single Post
Old 23-03-2010, 11:01 AM   #26
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Mikrofon-Mi?ljenje

google,

Verovao sam da ce citaoci threada prepoznati citat koji je boldovan i jos sam naveo odakle citiram isti. Zao mi je sto to i sa tobom nije slucaj.

Nema potrebe za pompeznim samo-opljuvavanjem. Zasto to radis? Zelis da te zalimo, da ja ispadnem agresor a ti siroma' zrtva!? Ne. Sad kvarimo thread ovakvom raspravom, a ceo problem je sto ti eklatantno iznosis potpuno besmislene tvrdnje i informacije koje samo mogu da nanesu stetu onome koje postavio pitanje,pa i ne bio to ovaj thread. Zasto? Pa zar nije normalno ne znati?! Sedi pa citaj ,evo ti link http://en.wikipedia.org/wiki/Microphone ,nije mi tesko, volim da pomognem. Tamo ima sve sto za pocetak treba da znas o vrstama,nacinu rada i opstoj nameni.

Sto se tvog predloga mikrofona tice to je skroz u redu, i to je tacno, i vidis kako je lepo cuti kada pricas nesto sto znas...!

I nemam nameru da te "uhodim" ali cu uvek reagovati kada se raspiruje ne znanje i okrecu stvari naopacke i to i ocekujem kada sam i ja i bilo ko drugi u pitanju! Dakle kada ja kazem nesto sto je opstepoznato a izvrnuto naopako ili na nacin da je potpuna besmislica,udrite slobodno. Naravno sve se da empirijski utvrditi. Zato i postoji ovo fino mesto na netu, jer na takvim stvarima moze puno da se nauci...!

Poz'

Bockie is offline   Reply With Quote