Zdravo google,
Quote:
Originally Posted by google
Nema potrebe da dupliras postove. Misli sta god hoces.
|
Forum je nesto zagusen ovih dana i greskom je dva puta je kliknuo na "Submit Reply"... obrisao sam duplikat (to se desava cesce ovih dana)
Quote:
Originally Posted by google
Talenat + rad. To je sve. Sto mistifikovati nesto jednostavno?
|
Za baratanje bilo kojom alatkom ili instrumentom cak ni talenat nije neophodan nego gvozdena disciplina i vezba... jedino sto posle od te osobe ne ostade nista osim automata za izvodjenje vec ranije naucenog... nista dalje od toga.
Talenat je neophodan za bilo kakav brzi razvoj i napredak u bilo kom kreativnom poslu, makar to ne bila umetnost. Jednostavno osobi biva lakse da se time bavi ako ima talenat nego ako nema.
Inspiracija postoji, cak i u oblastima koje nisu umetnost, i ako ti smeta termin, mozemo ga drugacije nazvati, ali mislim da je nepotrebno... vec su ljudi ranije definisali termin da bi se bolje razumeli.... izbacivanje termina nece doprineti boljem razumevanju i promeni trenutnog stanja....
http://en.wikipedia.org/wiki/Artistic_inspiration
Ako mislis da je ceo svet na pogresnom putu.... krajnje je vreme doslo da ga promenis... ali nemoj vezbati u prazno na Rumskom... od nas ovde ne zavisi ama bas nista... niti mi zastupamo sustinu termina "inspiracija" (nismo "glavni") niti mozemo da ga ukidamo... pogotovo je to bezveze ako zelimo da se medjusobno razumemo...
inspiracija ili nadahnuce postoji, ma sta mi ovde "zakljucili"... a i ako nisam u pravu, nikakvu stetu nisam napravio sto stvari ne "menjam" samo da bi se "nesto desavalo"
pozdrav
bogi