Quote:
Originally Posted by nikolicdn
Ja sam imao prilike da radim na aktivnim Beringherima od MS40 do Truth 2031!
Nista to ne valja!!! Nema tu ozbiljnog monitoringa. Jedino sto bi pomoglo je uporedjivanje sa necim vernijim, i kroz desetine sati rada spoznaja gresaka same kutije, pa mix i selekcija svega u skladu sa njenim nedostacima. Eventualno bih voleo da imam (posto vec imam male nearfild monitore jachine 20w) 2031A model , da kada ljudi dodju mogu da napanjim veoma jako i time postignem efekat zadovoljstva kod musterije!
Ove AKG sluske su korektne, imao sam ih, a sada imam AKG k271 MkII, dakle ne menjam firmu! Eventualno bih dodao BeyerDynamic DT770Pro jer snimam bez gluve sobe pa da i onaj ko peva, svira... ima ugodjaj koji je vrlo slicnog kvaliteta kao i na AKG (mozda i bolji), a opet imam jos jedno slusanje!
p.s. ono smece i HPS3000 se slazhe!
|
hehe,hvala puno na odgovoru, sto se tice truth ja imam odlican zvuk i to sto kazes u pravu si,kada dođu musterije prezadovoljne su,
ali sto se tice zvucnika uvijek provjerim na truth, pa onda idem na neke hifi male po 20w pa onda na one od računara od 5 eura, ako na svim zvucnicima nemam nekih velikih fulova to je to,
hvala na savjetima,