Quote:
Originally Posted by propellerhead
Pozdravljam,
ako ima neko da mi moze dati savjet, sta mislite o monitorima Behringer Truth(pasivni)+HPS3000 slu?alice+AKG K240 slu?alice,
da li je ovo dovoljno za koliko toliko referentan monitoring(da me ne prevari mnogo), ili da bacam sve u smeće
inace imao sam malo problema sa zvucnicima ali sam rjesio problem prevelikog tutnjanja basa sa bass trapovima
hvala unaprijed
|
Ja sam imao prilike da radim na aktivnim Beringherima od MS40 do Truth 2031!
Nista to ne valja!!! Nema tu ozbiljnog monitoringa. Jedino sto bi pomoglo je uporedjivanje sa necim vernijim, i kroz desetine sati rada spoznaja gresaka same kutije, pa mix i selekcija svega u skladu sa njenim nedostacima. Eventualno bih voleo da imam (posto vec imam male nearfild monitore jachine 20w) 2031A model , da kada ljudi dodju mogu da napanjim veoma jako i time postignem efekat zadovoljstva kod musterije!
Ove AKG sluske su korektne, imao sam ih, a sada imam AKG k271 MkII, dakle ne menjam firmu! Eventualno bih dodao BeyerDynamic DT770Pro jer snimam bez gluve sobe pa da i onaj ko peva, svira... ima ugodjaj koji je vrlo slicnog kvaliteta kao i na AKG (mozda i bolji), a opet imam jos jedno slusanje!
p.s. ono smece i HPS3000 se slazhe!