Re: Win7 - DAW!!!
Jes`.....lepo je to muzika+64bit system i jos W7...ali kako drugi kazu ~sutra malo~
Uvek se nadje nesto sto ce kociti rad...
Bas sam bio otvorio thread gde sam pitao "kakav mi komp, ukljucujuci i software i hardware, treba da bi sve perfektno funkcionisalo u 64bit win7-vi recite i ja cu to nabaviti" ali verovatno niko nije bio siguran..pa i nisam dobio odgovor...
To pitanje sam postavio sa razlogom...jer dosta ljudi tezi ka Quad i vise core procesorima, 10000000gb rama memorije i jos kakvim preterivanjima a rade na 32bit-nom xp koji vidi samo do 3.2gb rama, shodno tome postavlja se pitanje sta ce im onih 99000000 ostatka RAM-A, zatim koliko 32bit-ni xp moze iskoristiti (i core2duo)a kamoli quad core...Jos ako imaju stariji audio interface za koji ne postoji 64bit-ni drajver za operativne sisteme uopste....pa tu su i softweri..i da ne nabrajam jos....
Sve u svemu....moje licno misljenje je da ce se jos cekati na ovu lepu zamisao kako bi to radilo onako kako treba, a ne sa nekim sitnicama koje ce kociti i nervirati korisnike pri radu na ovakvom sistemu...pozz
|