View Single Post
Old 16-03-2010, 04:23 PM   #11
RetroMan
Senior Member

RetroMan's Avatar

Default Re: Shta posedujete od vijura? [fotke]

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
auuu sta napravi iz tog jadnog minimooga...
jadnog? Mislis MOCNOG!

Quote:
ja ne volim kad se stare sprave razvaljuju.
Ja nemam taj problem, naprotiv, rado bih ga "operisao" i dodao mu Sync Oscilatora, Modulaciju Oscilatora Envelopom..., ali ne mogu da najem ko to sad radi, ili gde bih nasao neke instrukcije kako se to radi. Medjutim, za sada jos nista nije "razvaljeno", samo je odsrafljeno nekoliko srafova, i odvojena elektronika od klavijature, takodje je skinuta drvena ukrasna lajsna i mesto nje stavljena aluminijumska, s tim da ce se tu ugraditi prekidaci i potovi koji ce zameniti one sa klavijature (i nakon toga plastificirati). Inace su elektronika i klavijatura povezane kablovima preko dva (multipin) konektora, tako da nije trebalo bas nista reckati, i mogu da ga vratim u original stanje za manje od dva minuta.

Quote:
kad sviram minimoog, zelim da su mi potovi odmah pod rukom..
Pa i ovde su, samo nije Minijeva klavijatura, vec bolja, tako da ima dinamiku, a uz Kenton Pro2000 i dodatni LFO.

Quote:
rack je za preset sprave, koje ne diras puno..
Kao na primer neki modular.

Quote:
jel barem radi ?
Pa rekao sam, nema sliku, al' ima ton.

Quote:
izgleda ko da ga nitko nije takao 5 godina..
Nisi daleko od istine, planirao sam da ne diram potove i prekidace sa klavijature, vec da nadjem i ugradim iste takve na aluminijumsku plocu, a i da nadjem original multipin konektore, ali jos nisam nasao, pa za sada mini ceka bolje dane. Ako neko moze da me uputi gde bih to mogao da nadjem, i kako se modifikuje (ala MidiMoog od Studio Electronics), bio bih mu zahvalan.

RM
RetroMan is offline   Reply With Quote