Thread: Synthovi
View Single Post
Old 16-03-2010, 07:21 AM   #20
koolade
Junior Member

Default Re: Synthovi

kad sam poceo imao sam PC, fasttracker i svoju glavu i srce. dobro, imao sam i ruke i noge i kosu. ovi pvi su lupali po tastaturi, drugi skakali po sobi, a kosa je samo zbog dozivljaja kada se talasala u ritmu...
na ovoj opremi su uradjeni svi moji raniji radovi.... sve do "svaki pas ima svoj dan".
nego sta sam ja sve radio sa tim fasttrackerom to su bila cuda. sam sam se sebi smijao, koja je to socijala bila, al opet to sto je izlazilo je mnogima bilo nesto najbolje sto sam napravio u svojoj karijeri. Beautiful je isto napravljen u fasstrackeru. inace, Beautiful je beat is 97.
pad i lead na follow je sa Mo'Phatt-a. ali sa jednim zanimljivim momentom. probaj stavit follow u reverse i cut ces sta sam inicijalno usnimio...
hardsint je po meni uvijek bolji od softa, ali koristim sve. nije razlika bas tako velika. ako uzimas hardsint, onda uzmi samo najbolje, tipa moog, clavia, access, dave smith. dalje ako uzimas hardsint preporucujem da to bude analogija tipa neki stari minimoog(nesto najbolje sta sam sviro u zivotu), roland jupiter i takve stvari... ali nije ni to bas tako bitno, jer ni ja nemam skoro nista od toga... hmmm... isplatit ce ti se jer ces opako zabrijat na bilo koju spravu koju uzmes. samo ne uzimaj smece, vec nesto sto ti se stvarno svidi!
koolade is offline