View Single Post
Old 12-03-2010, 11:34 AM   #1
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Caskom izedituj pesmu...

Quote:
Iako sam radio muziku preko racunara pre nego sto si se ti rodio, siguran sam da nista ne znam.
Nemam nikakvu losu nameru,sta vise, uvek izdvojim vreme da probam da pomognem cak i najbanalnijim pitanjima pocetnika. Tako i sebe usavrsavam,ponavljajuci cak i one bazicne stvari koje sam ucio na pocetku.

To vazi i za tebe,bez obzira na godine koje imas,koje iskreno za mene ne predstavljaju relevantan podatak. Tvoje izjave do sada su zasnovane na pretpostavkama i to veoma pogresnim, kao i ona gore-quote-ovana u prvom delu recenice. U drugom delu, pak, istina u svom najcednijem obliku.

Ali nije kraj sveta,ako si tu i zanima te ponesto, to je u redu i slobodno pitaj. Rumski je polako prerastao u on-line enciklopediju i sada je ustvari vrlina iz mora postova prepoznati ono pravo,sto te zapravo interesuje i sto ce sigurno onaj koga iskreno zanima ton uspeti. U krajnjem, evo sada imamo par skolica - kurseva,pa je i to jedna od opcija za sticanje bazicnog iskustva.

Dakle tvrdnje o tome da je koriscenje ekvilajzera ili kompresora u muzickoj produkciji da li pogresno ili ne potrebno,nacelno govoreci, su potpuni nonsens.

Dakako postoje slucajevi,pa skoro na svakom projektu gde nije neophodno bas na svakom mestu posto - po to trpati besomucno efekte,ali govoriti o tome u smislu u kojem si ti Google to radio je na zalost stetno...

No, glavu gore, i hrabro nastavi da listas stranice foruma i usavrsavas se!

Poz'

Bockie is offline   Reply With Quote