Quote:
Iako sam radio muziku preko racunara pre nego sto si se ti rodio, siguran sam da nista ne znam.
|
Nemam nikakvu losu nameru,sta vise, uvek izdvojim vreme da probam da pomognem cak i najbanalnijim pitanjima pocetnika. Tako i sebe usavrsavam,ponavljajuci cak i one bazicne stvari koje sam ucio na pocetku.
To vazi i za tebe,bez obzira na godine koje imas,koje iskreno za mene ne predstavljaju relevantan podatak. Tvoje izjave do sada su zasnovane na pretpostavkama i to veoma pogresnim, kao i ona gore-quote-ovana u prvom delu recenice. U drugom delu, pak, istina u svom najcednijem obliku.
Ali nije kraj sveta,ako si tu i zanima te ponesto, to je u redu i slobodno pitaj. Rumski je polako prerastao u on-line enciklopediju i sada je ustvari vrlina iz mora postova prepoznati ono pravo,sto te zapravo interesuje i sto ce sigurno onaj koga iskreno zanima ton uspeti. U krajnjem, evo sada imamo par skolica - kurseva,pa je i to jedna od opcija za sticanje bazicnog iskustva.
Dakle tvrdnje o tome da je koriscenje ekvilajzera ili kompresora u muzickoj produkciji da li pogresno ili ne potrebno,nacelno govoreci, su potpuni nonsens.
Dakako postoje slucajevi,pa skoro na svakom projektu gde nije neophodno bas na svakom mestu posto - po to trpati besomucno efekte,ali govoriti o tome u smislu u kojem si ti Google to radio je na zalost stetno...
No, glavu gore, i hrabro nastavi da listas stranice foruma i usavrsavas se!
Poz'