Thread: Korg M3
View Single Post
Old 11-03-2010, 10:12 AM   #129
tuomas
Member

Default Re: Korg M3

Quote:
Originally Posted by krle666 View Post
DIVINER : Pa hvala Naravno da cu podijeliti moja buduca iskustva na forumu kad probam neke sprave na koje sam se nameracio I hvala na ponudi za recenzije ali mislim da ovdje ima mnogo iskusnijih od mene za takav posao Ja jos uvijek ucim i sticem iskustva sa opremom (iako sam prosao dosta klavijatura i imao dosta opreme u svojim rukama za svojih 25 god imam jos da ucim !

TUOMAS: Hvala za odgovor i naravno da je pomogao Zato sam tebe i pitao jer sviras u zivom bendu i imamo slican stil svirke Jer jedno je probati klav pored bubnjara ili sam u sobi A korg mi je uvijek najbolje izlazio na kraj sa glasnim bendom I ja sam se nesto razmisljao izmedju korga cx3 i xk Za vkm sam skontao da nema pedalu za L pa sam odustao jer me mrzi da lemim kablove i prepravljam nesto sto platim 1000e Na dosta koncerata sam ga primjetio pa cak i na Rolling Stones kad su bili kod nas Pozdrav !! P.S. Kako ti se SPIDER slomio ?!!
3 spidera su mi se slomila,dole kod nozica...jako je krt metal u tom delu.sada koristim tro-delni quicklook,i na njega stavljam 4 klav.
Inace korg jeste najbolji workstation,ali kad je M3 u pitajnu,hammondi su mu jako losi,ni izbliza kao na trinity-u...
tuomas is offline   Reply With Quote